Lån med direktutbetalning

Ibland behöver man pengar riktigt snabbt. Har du kanske just upptäckt en räkning som blivit liggande och riskerar att gå till inkasso? Eller har du fått oväntade utgifter som måste betalas omedelbart? Då behöver du förstås ett tillskott av pengar, och det snabbt. Och för riktigt snabba lån är det internet som gäller. Här finns en kategori lån som kallas mikrolån, och som bland annat är kända just för de snabba utbetalningarna.

Direktutbetalning av mindre lån

Mikrolån är samlingsnamnet på ett gäng mindre lån som oftast ligger på mellan 500 och 15 000 kr. Du kan söka lånet direkt online och får omedelbart svar på skärmen. Om du beviljas ett lån behöver du signera ett avtal, eller verifiera dig, och om du kan göra detta elektroniskt kan pengarna betalas ut direkt. Många långivare erbjuder signering med e-legitimation och Bank-id. Därmem kan lånet alltså betalas ut inom några minuter.

Hur länge det dröjer innan du har pengarna tillgängliga på ditt konto beror på vilken bank som betalar ut pengarna och var du har ditt konto. Du kan titta på lånevillkoren för att ta reda på vilka utbetalande banker en kreditgivare använder sig av. Det är vanligt att man betalar ut via de stora bankerna, som Nordea, Handelsbanken och Danske Bank. Har du konto i en utbetalande bank får du pengarna med direktutbetalning och pengarna sitter på kontot i samma stund som de betalas ut.

Mikrolån med direktutbetalning

För att få riktigt snabba pengar behöver du alltså leta reda på en långivare som betalar ut pegarna via den bank du har konto hos. Då kan du få pengar direkt även om du söker ett lån på kvällar eller helger. Måste pengarna överföras mellan banker får du annars vänta till nästa bankdag om lånet beviljas under helgen eller efter stängningsdags på vardagar.

Ansökningsformulär för mikrolån med direktutbetalning

När du söker ett lån online ställer du helt enkelt in reglagen på önskat belopp och lånetid, och fyller i några personuppgifter i det färdiga ansökningsformuläret. Sedan är det bara att skicka in ansökan med ett klick. Du får svar direkt på skärmen, och om du inte behöver invänta papper att skriva under kan utbetalningen göras i stort sett direkt. Att signera eller verifiera sig med bank-id går mycket snabbt och det kan spara in flera dagars väntan om man annars måste skicka avtalet med post. I lånevillkoren kan du se om en kreditgivare erbjuder möjligheten att signera elektroniskt. Om du verkligen behöver pengar snabbt är det klokt att välja någon av dessa långivare.

Recension:

Mikrolån med direktutbetalning
Betygsatt av: Mikrolana.se
Betyg: 4.8/5

Ett annat tips för att få pengarna snabbt till kontot är att söka lån en vardag, och helst före lunch. Detta eftersom du då kan få pengarna samma dag även om du inte har konto i den utbetalande banken. Med lite efterforskning är det alltså inga större problem att skaffa pengar snabbt när man har hamnat i en akut kris. Och eftersom ansökan online kan göras dygnet runt och var som helst har du alltid tillgång till lån som ger snabba pengar.