Daypay

Daypay vet hur det är att vara människa. Ingen är perfekt hela tiden. Ibland händer det att det trillar in en skarpeggad liten utgift som hotar att lägga ett fult snitt i månadens budget. Visst är det skönt då att veta att det finns finansbolag som vet hur det är och som kan erbjuda de snabba och enkla lösningar du är i så stort behov av just nu? Daypay har ett toppmodernt IT-system med färdiga kreditmallar som förenklar hela låneprocessen från början till slut. Det betyder att du får en lösning till ditt problem utan att behöva anstränga dig nämnvärt. Med Daypay kan du lösa dina problem blixtsnabbt och fortsätta med det som är viktigt i din vardag.

Låna hos Daypay

När du ansöker om lån hos Daypay får du besked omedelbart. Om du skickar in din ansökan innan klockan 12 får du pengarna samma dag. I annat fall kommer pengarna in på ditt konto följande dag. Som om inte det räcker prövas varje fall individuellt för att ge dig den största möjligheten att lösa ditt problem. Samtidigt som du får så de bästa villkoren för dig Daypay vet hur riskabelt det är att ta mikrolån. Därför är man mycket noga med att avväga hur stora möjligheter du har att återbetala lånet. Ett lån som inte kan återbetalas ses lika mycket som ett misslyckande från kundens perspektiv som från Daypays. För det ingår i deras ansvar att inte försämra din ekonomiska situation mer än du klarar av.

Daypay hanterar smålån upp till 10.000 kronor med en återbetalningstid som sträcker sig till 90 dagar. Tack vare det fantastiska IT-systemet har processen förenklats avsevärt. Varför krångla till det i onödan? Genom att förenkla proceduren lika mycket för dig som kund som för företaget kan du få en ännu bättre och personligare service som hjälper dig att ta klokare beslut. Det viktigaste är att du kan lösa dina problem på ett snabbt och effektivt sätt utan att krångla till det.

Daypay

Recension:

Daypay
Betygsatt av: Mikrolana.se
Betyg: 4.4/5

När du ansöker om lån hos Daypay går du igenom 3 smidiga steg. Det första är några personuppgifter, därefter får du fylla i grundläggande information om din inkomst och sedan får du ett besked direkt. Mest populära lån är dem på 3000 kronor samt 10000 kronor.