Låna 10000

Snabba pengar till oförutsedda utgifter är något som vi brottas med ibland, och vad händer om bilen går sönder under en månad då du har det sämre ställt. Det kan vara många olika saker som gör att vi måste exempelvis låna 10000 kronor, och därmed klara av dessa oförutsedda utgifter som tar knäcken på oss ibland. Du kan ta ett mikrolån på 10000 kronor på internet, via telefon eller direkt via din mobiltelefon som ett sms. Ett smslån kallas också ibland för mobillån, snabblån, mikrolån med mera. Det går även snabbt att få sina pengar utbetalda till sitt konto, och vanligtvis så har man sina pengar på kontot inom några minuter efter en godkänd ansökan.

De flesta aktörer som erbjuder dig mikrolån på 10000 kronor har väldigt tydlig information på deras hemsidor, hur mycket det kommer att kosta dig exakt. En bra sak är också att de ger dig vanligtvis 90 dagar att betala av ditt smslån på 10000 kronor för att det är mycket pengar som du skall låna. Att klara av att betala av på den vanligaste tiden som är 30 dagar, 45 dagar eller 60 dagar kan vara tufft för de flesta, så därför så lägger man upp lånet direkt på 90 dagar.

Att betala tillbaka

Ett exempel är att tar du ett snabblån på 10000 kronor så skall lånet betalas tillbaka inom 90 dagar, och vissa delar upp betalningen 3 gånger. Kostnaden hos en aktör som vi har tittat på så ser vi att vi skall betala 4273 kronor i månaden och det totala beloppet som skall betalas tillbaka blir 12 819 kronor totalt.

Mikrolån 10000 kr

Andra krav kan också vara högre åldersgräns som istället för 18 år är satt till 20 år för att ta ett smslån på 10000 kronor. Fördelen med att ta ett snabblån med ett smslån är att det går kvickt, för att du behöver pengarna snabbt och det skall vara också utan en massa krångel och frågor om vad du skall använda pengarna till. När du tar ett mikrolån så är det helt upp till dig om vad du vill göra för pengarna.

Avgifter som kan tillkomma

Tänk bara på att du måste vara säker att du kan betala tillbaka efter tiden som vanligast är 90 dagar. Annars tillkommer det extra avgifter direkt, redan efter 1 dags försening. Vissa aktörer som lånar ut 10000 via ett smslån erbjuder en extra återbetalningstid på 14 dagar som en extra tjänst. Tänk på att det kostar dig extra avgifter att dra ut på tiden ytterligare.

Recension:

Låna 10000
Betygsatt av: Mikrolana.se
Betyg: 4.8/5

Det bästa är att du kan snabbt ta ett lån på 10000 och ansöka 24 timmar om dygnet, och du kommer även att kunna ansöka på ett sätt som passar dig bäst som direkt via internet, där du får svar direkt, sms via din mobil eller också via telefon kontorstid. Tänk på att ansöker du nattetid så kommer pengarna att betalas ut dagtid direkt till ditt konto om ansökan går igenom. Vanligtvis vid ansökan dagtid så har du pengarna på ditt konto inom några minuter!