Mikrolån utan ränta

Behöver du ett litet tillskott i kassan är det förmodligen ett lån som är den bästa lösningen. Ett mikrolån är enkelt att söka och ger snabbt pengar på kontot, och det är anledningen till att dessa lån har blivit så oerhört populära. En ansökan tar bara någon minut i anspråk, och man kan söka lån precis när man vill. Men får ett lånebesked direkt på skärmen, och pengarna kan sitta på kontot inom några minuter om förutsättningarna är de rätta.

Men ett mikrolån, precis som alla andra lån, kostar pengar och det är bra att jämföra räntor för att hitta ett så billigt lån som möjligt. För självklart vill man försöka komma undan med en så låg kostnad man bara kan.

Räntan styr kostnaden på lånet

När det gäller både mikrolån och andra lån är det i första hand räntan som styr kostnaden på lånet. Visst kan det tillkomma en uppläggningsavgift eller andra avgifter, och det får man hålla koll på innan man bestämmer sig, men det är ändå räntan som avgör hur dyrt ett lån blir. Drömmen är förstås att kunna få ett lån helt utan ränta. Och om du väljer att söka ett snabbt mikrolån kan du faktiskt ha möjligheten att få ett lån utan ränta.

Denna marknad har nämligen vuxit enormt snabbt och det finns massor av kreditföretag som konkurrerar och som vill ha just dig som kund. Och för att locka till sig nya kunder är det flera av dem som erbjuder första lånet utan ränta. Det betyder att om du söker lån hos någon av dessa, och inte är kund sedan tidigare, kan du få ditt lån helt gratis.

Du betalar helt enkelt bara tillbaka de pengar du lånar och ingenting annat. Det fina är att du inte förbinder dig för någonting annat än att betala tillbaka lånet när du utnyttjar erbjudandet. Annars brukar fina erbjudanden ofta vara kombinerade med något krav men så är det inte här. Givetvis hoppas långivaren att du ska bli nöjd och ta dina framtida lån hos dem, men det finns alltså inget sådant krav. Eftersom dessa erbjudanden ligger på första lånet gäller de ofta ett begränsat belopp.

Mikrolån utan ränta

Lån utan ränta

Det finns också några kreditgivare som ger lån utan ränta även till befintliga kunder. Här kan man få alla lån räntefritt om man betalar tillbaka pengarna inom två veckor, eller 15 dagar. Behöver du ett tillfälligt tillskott och vet att du får lön inom ett par veckor, kan du alltså låna gratis hos någon av dessa långivare. Du kan helt enkelt använda lånet som ett slags förskott på lönen.

Recension:

Mikrolån utan ränta
Betygsatt av: Mikrolana.se
Betyg: 4.4/5

Och det kostar dig inte en enda krona. Kan man få mikrolån utan ränta finns det ingen anledning att avstå från att låna för att betala räkningar och liknande. Det finns ju annars de som inte tycker att man ska låna för att lösa ekonomiska kriser eftersom ett lån kan göra situationen värre. Men om man inte behöver betala för sitt lån är det ju ett ypperligt sätt att undvika inkasso eller andra problem.