Pengos

Pengos är noga med att det ska vara säkert för dig som kund att låna hos dem. Tack vare marknadens främsta säkerhet och attraktivaste avgifter kan man erbjuda fantastiska lösningar anpassade till din situation. Låna från 500 upp till 10.000 kronor i 90 dagar utan säkerhet och få samtidigt tillgång till en personlig service med hög kompetens inom finansiella lösningar med hjälp av mikrolån.

När du ansöker om lån hos Pengos kan du göra det på 3 olika sätt – webben, telefonen eller via mobilappen – allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig! Pengos kör dessutom inte med några dolda kostnader. Alla kort ligger på bordet så att du vet exakt hur mycket det kommer kosta dig att ta ett lån.

Ansvarsfull kreditgivning

Har du hört talas om det? Det är föreskrifter och krav som Finansinspektionen ställer på ett finansbolag som vill erbjuda lån till sina kunder. En stor del av detta är att företaget måste informera sina kunder om att lån och krediter inte alltid är den bästa lösningen. Det kan leda till större problem än de som först avsågs lösas. Därför finns de omdiskuterade kreditupplysningarna – för att skydda både företag och kund mot dåliga beslut.

Uppdaterat: Pengos verksamhet nedlagd.

Alternativ till Pengos:

Det finns 3 grundläggande rekommendationer som är viktiga att följa för att ett lån ska bli så effektivt som möjligt utan att vålla en massa bekymmer.

1) Låna inte mer än vad som är nödvändigt. Att lägga till pengar för att ha lite på fickan är ett beslut som kommer att bita tillbaka ordentligt framöver.

2) Låna alltid efter angivet behov. Det är företagets uppgift att se till att kunden är specifik med anledning till varför ett lån behövs. På så sätt blir det lättare att anpassa villkor efter kundens specifika behov eller rädda kunden ifrån en massa problem som han eller hon inte behöver.

Pengos mikrolån

3) Låna aldrig pengar för att betala tillbaka andra lån! Det här är mycket viktigt. Att låna pengar för att lösa andra lån är som att försöka bekämpa eld med syretillskott – lönlöst och farligt.

Recension:

Pengos
Betygsatt av: Mikrolana.se
Betyg: 4.8/5

Flexibel kredit

Tack vare Pengos flexibla krediter går det att anpassa ett lån helt efter dina specifika behov. Att man dessutom inte håller att krångla med säkerhets för lånet kan man hitta en lösning både snabbt och enkelt utan att du ska behöva vända ut och in på dig själv. Vardagens ansvar är omfattande som det är. Pengos vill vara det företag som förenklar din vardag – inte försvårar den.