SMSKontanter

Det här är det moderna och nytänkande finansbolaget som strävar efter att göra din vardag enklare. Med snabba och enkla lösningar fungerar SMSKontanter som ett fantastiskt komplement till de traditionella långivarna.

En viktig nyckel i konceptet är att erbjuda trygghet och tydlighet. SMS Kontanter har inga dolda kostnader i sina lån. Det är alltid fasta avgifter och löptider för att det ska råda så lite förvirring som möjligt. Företaget vill att kunderna ska kunna ta till konceptet snabbt. Det ska vara lätt att lägga på minnet. Vardagen för många är idag tillräckligt komplicerad. Det är hög tid för raka och tydliga lösningar! Ledorden bakom konceptet är tryggt, snabbt, enkelt och anonymt.

SMS Kontanter

För att du ska få stora möjligheter som möjligt granskar SMS Kontanter varje enskilt ärende för sig. Låna upp till 3000 kronor i 90 dagar och få de bästa möjliga villkoren för dig. Det handlar om att göra din vardag enklare, och genom att hitta en lösning som är speciellt anpassad för dig lever SMS Kontanter upp till det konceptet.

Recension:

SMSKontanter
Betygsatt av: Mikrolana.se
Betyg: 4.3/5

När du ansöker om lån hos SMS Kontanter fyller du bara i det enkla formuläret på hemsidan. Du får besked omedelbart, och kan ha pengarna på ditt konto redan samma dag. Oavsett om ditt syfte är shopping, reparation eller en semester så hjälper SMS Kontanter dig att hitta den bästa möjliga lösningen för dig – för att du förtjänar också en enklare vardag!