Smspengar

Vad är en oförutsedd utgift? Är det verkstadskostnaden när bilen plötsligt rasar ihop eller att en tandläkarräkning förstör alla dina planer inför julen? Det är tur att det finns företag som är inriktade på att hjälpa dig med just den här typen av problem! Ett utav de marknadsledande i sitt avsnitt är SMS Pengar Norden AB – ett lånföretag som brinner för ekonomiska lösningar. Det är du som privatperson som står i fokus, och när den oförutsedda räkningen trillar ner i postlådan så vet du vart du ska vända dig.

SMS Pengar Norden AB strävar efter att göra det lättare för dig att lösa problemet med oförutsedda utgifter utan att det ska krävas en långdragen och komplicerad process. Du få omedelbart besked och din ansökan går inte genom Upplysningscentralen(UC). Alla ansökningar granskas manuellt vilket medför att din situation kan granskas individuellt. På så sätt kan SMS Pengar Norden AB hjälpa dig att hitta en lösning som är perfekt anpassad efter dina förutsättningar och behov.

Ett tryggt företag

Lånföretaget står under Finansinspektionens uppsyn och följer noggrant konsumentverkets regler och föreskrifter för att du ska känna dig fullständigt trygg när du vänder dig till SMS Pengar Norden AB. Den personliga servicen är lyhörd och ger alltid snabb respons. Över 100.000 nöjda kunder kan intyga lånföretagets trovärdighet och kvalitativa tjänster! Vill du ha en snabb, enkel och fantastiskt smidig lösning på din oförutsedda utgift? SMS Pengar har en lösning perfekt för dig!

SMS-lånet

Hos SMS Pengar kan du låna upp till 10.000 kronor med en amorteringsperiod på upp till 90 dagar. Du får ett omedelbart besked och hela processen går oerhört snabbt. Du kan ha pengarna på kontot inom en timme från det att du har fått din ansökan beviljad. Ansökan sker via SMS, telefon eller direkt via webben. Att ansöka om lån via en långivares hemsida blir allt vanligare, och på flera håll börjar uttrycket SMS-lånet fasas ut till förmån för det mer aktuella webblånet.

Smspengar

Årslånet

Låna upp till 20.000 kronor och lägg upp en avbetalningsplan på 5 år. Amorteringen sker till fast räntekostnad utan några dolda avgifter. SMS Pengar använder inte UC, utan tittar istället på din aktuella betalningsförmåga. Det är viktigt för företaget att du inte tar ett förhastat beslut, därför ingår det i arbetsuppgifterna som finansiell verksamhet att se över om du kommer få svårt att betala tillbaka lånet.

Alltid tydliga med kostnaderna

Inga dolda räntor och avgifter – SMS Pengar är tydliga med allt. För att skapa den främsta trovärdigheten i Dina ögon är företaget väl medvetet om att det inte lönar sig att dölja någonting för dig. SMS Pengar Norden AB vill att alla de 100.000 redan nöjda kunderna ska bli ännu fler – det är så man expanderar!

Recension:

Smspengar
Betygsatt av: Mikrolana.se
Betyg: 4.5/5

100.000 nöjda kunder!

Det generella betyget som SMS Pengar får av sina många nöjda kunder är hur snabba och okomplicerade de är. Deras snabba processer gör det oerhört enkelt för privatpersoner att lösa sina ekonomiska situationer. SMS Pengar Norden AB tillhör toppen bland finansiella verksamheter i Sverige, och sett ur deras fantastiska utveckling är de där för att stanna!